Semoga ada rezeki kita semua 🥰

Assalamualaikum semua pejuang garis dua, semoga ada rezeki kita tahun ni beraya bersama baby dalam kandungan, semoga dipermudahkan segala urusan kita untuk mengurniakan zuriat pda keturunan, jangan putus asa ya, insyaAllah doakan kami semua, aminn 🥰 #TTC #tryingtobeamom

13 Balas

آمِّيْنَ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْنَ jgn pernah putus asa dgn rahmat Allah. jika belum ada rezeki, bersangka baik pd Allah. Dia akan beri tepat pada waktunya. buat masa ni jaga diri, enjoy ur life jgn stress2, jgn sedih2 & usaha yg terbaik. Insha’Allah hasilnya nanti amat2 berbaloi☺️🤍

Amin🤲🏻 sy pun tgh berusaha nk ada baby... hmmm prnah keguguran bulan 2 tahun lepas.. lpas tu still skrg mcm susah nk lekat... sy harap kali ni ada rezeki sy.. sy delay period 58 hari.. tp kan still xde apa2.. upt pn negative.. hmmmm kdg tu rsa mcm frust la😭

1y ago

kita sama sis. keguguran then mcm susah nak lekat😭😭smpi skrg usaha & usaha. tiap bulan after period Sy pegi berurut. yakin & percaya pasti ada rezeki baby untuk para pejuang garis dua.Aminnnnnn🙏🙏🙏

Dah setahun lebih lepas gugur belum lekat2 😔 sedih sangat. Dah puas cuba sampai taknak cuba apa apa dah 😢

1y ago

sama sy sis😭

Moga ada rezeki zuriat buat mereka yg sedang ttc, amiin 🤲

1y ago

amin² ya rabbal alamin...

sya tgh ikthiar dgn habbatussauda,semoga asbab ubat ni sya positif hamil..Aminn

Aamiin ya mujibbb semoga Allah perkenankan doa kita ttc 🤲❤️

Aminnnn sis. cepat atau lambat, pasti ada tu🙏🙏🙏

amin² ya rabbal alamin...

wkmslm wbt. amin ya Rabb

Aminnn ya rabb❤️