pregnant at 4w

Assalamulaikum mommy2 semua, syukur alhamdulilah sy dan suami diberikan sekali lgi rezeki utk sy pregnant, selepas gugur Jun tahun ni. Syukur kepada Allah, doakan sy dan janin sy semoga kuat dan sihat sempurna sampai melahirkan. Sy doakan juga kepada mommy2 semoga baby dan mommy sihat. dan pejuang garis dua semoga ada khabar gembira menanti dan dikaruniakan zuriat. Amin ya rabbal alamin 🤲🏻

pregnant at 4w
49 Balas

Waalaikumusalam. Alhamdulillah tahniah mommy to be 🥰 saya pun gugur jun haritu. Skrg ni bulan 11 tak period lagi, simptom macam cramp semua dah ada, sama macam pregnancy lepas. Doakan saya pun dapat upt positive sama macam awak ya 🤲🏼 doa ibu pregnant makbul orang kata hehe

1y ago

Anonymous : aamiin aamiin terima kasih sis 🥰

walaikumsalam Sis. alhamdullilah sis ... sama la sis saya pun gugur hari tu bulan jun ..Alhamdullilah esok Genap 8weeks sudah pregnant ke dua ni .. mudah2an kita smua di permudahkan kandungan , serta selamat hingga melahirkan .. aminnnnn aminnn

alhamdullilah🥰tahniah sis.. sy pun gugur awal jun haritu... bulan 9 sy positif mengandung lagi...rezeki dari Allah alhamdullilah...🥰semoga baby kita sihat slalu sampai lahir cukup bulan aamiin ya Allah....

1y ago

aamiin🥰sama2 sis pun jaga diri ok🥰

Alhamdullilah. Saya pun gugur jugak Jun lepas. Alhamdullilah dapat tahu pregnant. Tautau dah 7 minggu. Suami sangat protective. Ada masalah je terus dia bawak jumpa doctor untuk consult. Saya harap sis dan baby sihat selalu!

Waalaikumussalam. Alhamdulillah tahniah saya doakan semoga Allah permudahkan urusan awak dan baby dalam kandungan. Doakan saya ada rezeki untuk pregnant jugak. Bulan depan genap setahun kahwin tapi belum ada rezeki pregnant lagi 🥰

1y ago

Amin2. Saya doakan sis, supaya dikarunaikan zuriat hujung tahun ni. amin ya rabbal alamin 🤲🏻

waalaikumusalam..tahniah..sy pn ggur Ms buln Jun Hari tu..skrg still tnggu lgi..doa kn sy Ada rzki ye..suami hri2 tnya..jga kndugn sis baik² ye..

Aamiin. Tahniah sis. Jaga baik2 kali ni. Bykkan bedrest. Jgn buat kje (kalau boleh) jgn bersama wktu awal kehamilan. Jga makan. Jgn byk jalan. Jgn stress2 okay. 🤍🤍

Alhamdulillah tahniah sis 😊 semoga Allah permudahkan segala urusan sis 😊 doakan saya dikurniakan zuriat. 2 kali gugur dan sekarang tunggu masa untuk check upt 😊

Amin2..semoga dipermudahkan sis..jaga diri,jgn lasak2..doakan kami yg masih menanti zuriat dipermudah dan diperkenankn Allah untuk memiliki zuriat..aminn..🤲🏻

Saya sebelum bayi yg ini, 2x keguguran. 2x kgguran tu semangat awal nak buka buku pink. Kandungan yg baby skg ni usia 4bln baru buka buku. Nasib nurse x marah😁