Doakan kami

Minta ibu-ibu yang ada disini doakan saya Norasnida binti abdullah dan suami Mohd Yunus bin Ahmad Safii dikurniakan zuriat yang comel dan sihat, saya doakn juga buat pejuang garis dua lain utk sama2 berjaya dapatkan zuriat, insyallah rezeki kita timang baby tahun depan, semoga bulan depan membuahkn hasil, aminn ya rabbal alamminn. 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

24 Balas

Amiinn ... ya rabbal alamin ... semoga Allah perkenankan doa puan dan suami .. sy pun bekas geng ttc juga .. Alhamdulillah tahun ni Allah beri rezeki mengandung ... Banyak2 kan berdoa , kena positif selalu dan jgan stress2 ye ... Kalau ada saudara mara atau sahabat2 yg pergi umrah minta titip doa di sna .. sy selalu buat mcm tu 😊...

Amin, ya rabbal alamin, semoga Norasnida bt Abdullah dan suamimya Mohd Yunus b Ahmad Safii dikurniakan zuriat untuk mengembangkan ummat Nabi Muhammad, Saya doakan juga kpd yg ttc spy dpt mengharungi cabaran dgn cekal dan memperoleh rezeki menimang cahaya mata dlm masa terdekat. Amin ya rabbal Alamin

Aaminn Allahuma Aaminn …Semoga ada rezeki kite para isteri pejuang dua garis dikurniakan rezeki mengandung tahun ini .. aaminnn ya Allah ya Mujib …

Amin ya rabb. inshaallah sis..jgn putus asa..saya 11thn ttc..allhamdulillah skng dh preg 8wks.. yakin dan selalu bdoa pd Allah s.w.t..rezeki Allah xpernah putus..inshaallah

Ameen. Jgn putus asa. Jangan dengar mereka yg negatif. Yang negatif ni di mana saja akan ada

Aminn moga Allah makbulkn doakn kita..in sha Allah sabr dan sentiasa bersngka baik ye..

Aminn yaa rabb . Insha Allah...semoga Allah permudahkan segala buat keluarga ya aminn

Amin Ya Mujib.. perkenankanlah doa hambamu ini Ya Rabb.. Ya Rahman.. Ya Rahim..

amin Ya Allah.. semoga sis di kurniakan zuriat yg comel dan sihat 🥰🥰🥰

aaminn ya mujib..semoga Allah permudahkan urusan puan sekeluarga🤲