DOA ZURIAT UTK SAYA

Saya baru gugur 9week subuh tadi...Kantung keluar tiba2...saya mintak semua doakan rezeki zuriat utk saya lagi...saya juga doakan semua ibu-ibu dan baby sihat sampai bersalin ya..#firstmom #ttc4tahun

4 Balas

InshaAllah ye ada rezeki lagi.. Saya pun baru gugur bulan puasa ni.. Sakit teringat lagi..

Ya Allah, memang tiba² ye sis? semoga diberikan rezeki zuriat lagi yang sihat.

insyaAllah smoga ade rezeki zuriat yg baru pulak nanti amin2🤲🏻

Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA