Jatuh terduduk

Minggu lpas saya dh wt detail smue ok untuk 21 mggu..sy ade jatuh terduduk tp xde ape2 blaku pd sy..cma start ari isnin bayi kurang bgerak tau sy xsdar gerakan sperti biasa..perlu ke sy g clnic tuk check..sy dh mcm wt tuk wt bgerak...tp smpai arini sy xtrsa tendangan die

1 Balas

sy pun masa 21w jatuh mcm sis. menangis2 sy tp sy terus monitor ada bleeding ke tak & baby gerak mcm biasa ke tak. Alhamdulillah semua ok utk sy so sy tak pergi klinik. kalau sis risau, terus ke klinik tau. ckp haritu jatuh & nak scan. sy doakan semua ok saja.