Jatuh terduduk 7w

salam momies, nak tanya ada tak siapa pernah jatu terduduk dlm bilik air sbb licin, tp jatuhnya tk kuat. punggung jatuh dulu mcm jatuhnya slow. sy 7w, tp mcm takde sakit apa pn. patot ke sy pergi scan check? nak tanya pendapat mommies

2 Balas

Waalaikumussalam, better mommy ke Klink untuk pemeriksaan doktor. Sekadar untuk berhati2 dan dapatkan kepastian daripada yg pakar. Bila doktor yg bagitau kita pun yakin dan lega. Semoga tiada apa2 yg merbahaya, moga selamat semuanya. Aamiin #TAPsupermoms #TAPactiveusers

waalaikumsalam , better sis pergi refer dkt klinik bhaya jugak kalau jatuh even tk kuat pun . risau jgk dkt kandungan sis