ttc

Assalammualaikum.. Sy da ttc 11 taun.. Nk tye sis sekelian, pd 14 dn 15/5 ade spotting sket xbnyk pn,n xsetiap mse ade. Sy wt opk pd 18hb smp ke arini masih pstv..sy last period 19hb 4.tp wt upt -,opk plk lbih 10 ari masih pstv.ade sesiape yg pnh alami mcm sy?

12 Balas

Maaf sis sy tak pernah mcam ni.. tpi klu test opk positif dalam 6 hari straight ade la.. tapi sy sah positif pregnant sbb upt pon positif sekali. Now da 9 week. Ade contoh OPK sis tu mcam sy line Test lebih terang dr Line Control. Tapi yg tu sy cek lpas da 2 mggu delay period n upt da dpt 2 line terang. Stakat ni sy blom tengok post, org opk negatif tapi positif mengandung.

4y ago

Aah lme da..

Lpas ni sis bole dwlod apps premom, senang snap pic je..simpan kat situ. Contoh opk sy..

4y ago

Yeke sis.. Nt sy download. Maseh sis

Xpndi plk nk msuk gmba semua. Kne send 1, 1 ye?

4y ago

Tq sis.

Ni, smlm ke balik smlm pny ni.

Cuba masukkan gambar opk tu.

4y ago

Ye. Yg sis cakap posituf 10 hari tu

Opk