Mommy to be

Hello , Ada siapa2 pernah jatuh terduduk ka . Sy 29 weeks jatuh terduduk .. Ada effect negative ka terhadap bayi?

5 Balas

hi sis. td saya ada tgk dekat tiktok. katanya kalau jatuh better terus pergu cek dkt hosp even x ada bleeding sbb jatuh org biasa dgn jatuh ibu mengandung x sama effect dy. mgkin bleh jd lagi teruk

1y ago

*bertindak cepat

kalau jatuh terus p hospital sis sekurang2nya tau kondisi baby.ok x ok kita tahu .kalau ok syukur tp kalau x ok sekurangnya awal dapat rawatan

saya pernah jatuh terduduk dlm bilik air..esoknya pergi klinik takot jadi apa2 kan..bila scan haa ok je baby

1y ago

sekurang2nya scan untuk tngo keadaan baby okalau oky syukur kalau x ok cepat dapat rawatan

Better prgi check walaupun kite tk rase sakit.

pergi check sis...bimbg bby kt dlm