MAIESIOPHILIA. ATT ya utk Ibu yang Suka post2 GAMBAR PERUT

Menurut laman Wikipedia, Maiesiophilia adalah gangguan seksual yang berupa ghairah seksual terhadap wanita-wanita mengandung. Golongan ini mudah tertarik pada wanita mengandung meskipun hanya sekadar melihat gambar sahaja yang membuatkan mereka berfantasi secara melampau. So take a note! Tak payah post gambar perut kmorg tanya anak laki ka perempuan. Tunjuk naked belly! tunjuk belly stretch mark! Tunjuk linea nigra! Its too common. Mau tau akan laki2 ka perempuam buat ultrasound. Mau tnya ubat stretch mark, gatal2 di perut jumpa doktor! Tak payah hantar gmbar perut! Even doktor pun xboleh consult dr alam maya, without seeing pesakit! I had enough! Tau tak diluar sana ada laki2 yg bernafsu tgk perut/ibu mengandung? Bukan kita perempuan saja ni guna app ni. Please take extra caution! Jangan dorg guna gmbar komrg pakai modal buat sedap sudah lah! Sendiri mau ingat. Itu belum lagi yg post gambar darah/keputihan d pad, seluar dlm. Please la. Ada apa2 mau tau jumpa doktor!

10 Balas

hermm.. byk dh post bg nasihat cmni..nasihat kasar..nasihat halus.. x makan saman pun..nnti dorg ckp suka hati..so, xyah sedih2 la klu gmbr disalahgunakan..😒

setuju sgt... ramai sggh aihh tayang perut tanya anak apa hmm

Perlu d pantau jgk penguna lelaki nie

X pernah pula ambil gambar mcm tu.

Ya..setuju..

100% agreed

👍👍