Tlg la jaga aib anak anda before post 😫

Maaf nak cakap nak post gambar najis anak tolong la crop gambar kemalu*n anak tu! Jaga privasi anak masing2 perlu ke tunjuk dah la tak blur kan gambar! Common sense kan . Tak takut ke gambar anak tu org buat apa2?? Paham la risau tapi pls la alert before post tu. Harini je 2 post mommy yg berbeza dok tunjuk kemalu*n anak. Geram rasa 😫😫😫

2 Balas

betul tu. mak2 tolong la jaga. tolong la ambik tahu wujudnya pedophilia kat dunia ni. tak payah la tunjuk sekali private part anak tu. tontonan umum dalam ni bukan nya kaum ibu2 je bapak2 pun ada

baru tengok. dan baru baca komen2 mommy lain dlm tu. mungkin ada yg masih xpaham tentang pedofilia. jadikan gambar bayi/kanak2 sebagai bahan lucah

7mo ago

betul maybe ramai yg tak faham pedofilia tapi still la patutnya ibu tu kena pikir la private part anak tu bukan benda utk tontonan umum kan 😫maybe risau sgt sampai tak sempat pikir kot. tapi dah ramai tegur patut nya dia delete je post dia tu 😫