orang post gambar lucah, take note

korang kalau nampak please report ye sbb semalam anak sy 3 tahun ternampak gambar lucah ni.. please report ramai2, rasa mcm tak secure, kalau boleh sblm apa2 post kena dapat approve dulu drpd admin..korang hati2 k sblm post gambar sbb org gile seks cm dh 2 3 kali dh keluar..anak i suka tgok gambar dlm ni sbb dia suka tgok gambar baby dan dia tgok pon atas pengawasan i, nasib cepat i tarik fon ni tp gambar tu tak boleh padam pula sbb dekat photo booth dan maybe i tak reti padam..tq..#theasianparents

orang post gambar lucah, take note
2 Balas

Bila kejadian ni sis? Kalau nmpk lg..sis try email admin the asian parent.nti dia asap blok..

5y ago

Rasanya dh block kot awak sbb ramai report..bulan lepas tak silap..

Searching.. will report👍