Saya 12minggu skrg,alahan sy sgt truk nasi ssh nak msuk,masa mkn tu pun ble muntah.cmna nak mkn ni.

Mcmna nak elak dr alahan teruk ni..

29 Balas

mkn benda lain sis...yg ikut tekak sis....sya alahan teruk jugak...minum milo(bancuh sndiri) muntah,air masak muntah,mkn apa lagi kan....msa tu tekak nk mkn pizza...bygkan hari² order dominos+milo kedai🤣🤣...smpai suami cakap+usap perut tokey balak pun boleh botak dik...klau alahan umi smpai gini🤣🤣.... suami hntar sya balik rumah mak..sbb xada yg jaga masa tinggal berdua...balik rumah mak...alahan sya okey sikit....cuma morning sickness ja...mkn minum dah okey... sebenarnya kan.....sya alah suami🤣🤣🤣.....vc tngok muka dia...nk muntah🤣🤣🤣