Sembelit 12week

Rasa siksa jgk bila da sembelit ne... baru nak masok 12minggu tp da kerap sgt sembelit..rasa da mkn byk buah² daa...kalo makan nasi sayur² tu kurg la sbb masih xlalu nak mkn lg..alahan smpai skg masih teruk... ada sesiapa pernah ke ? Ada jln penyelesaian ?? 😟

2 Balas

minum air suam dna buah betik..jangan meneran..biarkan dia keluar sendiri

1y ago

alhamdulillah..sy 19w3d

Mnum air mineral bnyk..

3y ago

alhamdulillah...saya da ok .. ne post lama daa..skg saya da 24week 😁🥰 tp apa² pOn terima kasih jawab 😊