morning sickness

Normal ke 15week alahan msih lg alahan..sy preggy ank ke2..yg first alahan xlama..yg second niy dh msuk 2bln lbih alahan..truk sgt,mkn pom xde slera nk mkn pon susah..smpai skrg xleh nk bt ape..baring aje,xlarat sgt2..biasa alahan smpai brp bln ek?

3 Balas

normal sis.. saya 36w dah sekarang.. sampai sekarang still lagi ada alahan cuma tak kuat masa mula2 mengandung dulu

Normal sis, saya pun lepas 2nd trimester masih ada alahan. Maybe dalam 17/18w mual tu slowly hilang.

normal lah tu sis mungkin lain jantina anak sis