Hari ini g chekup skli sangkut kencing kotor🥲 mcm mne ye nak hilangkn kencing kotor tu🥲🥲

Mcm mne nk hilangkan kencing kotor ye ad siapa2 ad petua nye

24 Balas

Hi sis. Masa first pregnancy macam ni jugak. Walaupun dah minum air yang sangat banyak. Tips yang nurse share waktu tu, kena buat kemutan sikit dan tahan air kencing masa nak ambil urine test tu. Nurse kata biasanya memang first pancutan akan kotor. So cara dia, dah keluar sikit air kencing tu, terus kemut dan tahan sekejap. Then, barulah letak cup untuk ambil air pancutan yang seterusnya. Alhamdulillah for the second pregnancy ni, tak ada masalah kencing kotor. 🥰

2mo ago

sye pon selalu buat gitu...amik yg tengah atau akhir biasanya