Kencing kotor

Hai mommies..nak tanya macam mana nak hilangkan masalah kencing kotor? ada petua tak mommies 🥲

7 Balas

Bnyk minum air masak ya, sy first check up sangkut juga kencing tue.. pastue nurse suruh sy minum 2botol air kt dpn dia n check blk.. first n 2nd sangkut 3rd br lepas hahaha 😂 Doc siap amik sample keputihan tkt kuman Alhamdulilah xada papeh now.. tips dia minum air masak sis Tue jew 😊

11mo ago

Ptt lepas jew sis.. sy 2minggu lepas br minum air gula Mmg sikit kencing tp dowg boleh detect sama ada kencing ok kew x.. Tips sy tue lah minum air putih bnyk 😂 Pastue jgn tahan kencing ya.. Nk kencing terus g kencing

kalau sy minum air bnyk + air rebusan barli x jalan juga 😅last2 pergi klinik puan bg ural dalam seminggu tu baru okay .. penangan time pregnant lama btol nk elok kencing nya 😌 ni pun sy kerap kencing je.. org kta normal sbb pregnant

Sis kencing kotor brpa +? Saya slalu checkup mesti “trace” je result tu🤣 nxt appointment kalau masi sama doctor nak amik sample GBS pula dia risau GBS la kot.

11mo ago

Baru² ni result +1 sis..dah risau sgt, sis pregnant dah brpa weeks..alaaa harap² sis tak gbs ya

Klau sy xsurekn air kelapa di awal kehamilan.. better sis minum air barli..

11mo ago

Ok sis tq 🥰 saya baru nak amalkan air barli..better amalkan tiap hari atau mcmana ya sis?

banyak minum air masak / air barli suam

11mo ago

Ya sis mgkin sebab sya kurang minum air, doc dah bagi ural..harap² lepas smua normal balik

try minum air kelapa selain air kosong

Minum air kelapa sis