kencing kotor

Hai mummy.. nak tnye ad petua x nak hilangkan kencing kotor.. smalam check up dktor cek ad kncing kotor.. ad x effect pape kat baby nt.. boleh x share petua nk hilangkan kncing kotor.. tq

9 Balas

air masak kne ckup..pling2 2 liter sehari..lps kncing make sure lap miss v dgn kain brsih dan btul2 kering. skali skala rebus air barli..dan mnum tnpa gula.

4y ago

Ok sis nt sy cuba

Doc bagi antibiotik tak? Biasanya kena banyakkan minum air kosong. Kerap tukar pantiliner. Lepas bersama cepat2 cuci miss v.

4y ago

Make sure banyakkan minum air kosong ye

Penah kene sekali, sy amalkan air kosong cmpur biji selasih.. Alhamdulillah smpai skrg xde kencing kotor dah..

Minum barli n air kosong byk ...sy kencing Kotor smpai nk kencing sakit..farmasi bg ubt antibiotics baru ok

Minum air kosong byk, minum barli rebus sndiri , Dan minum air kelapa muda☺️

Banyakkan minum air kosong, barli suam atau kelapa muda...

Mnum air kosong byk2 dan minum air kelapa muda

air kosong, air barli or cranberry juice membantu

Mnum air ksong byk..pastu jgn thn kencing..