Hari ini g chekup skli sangkut kencing kotor🥲 mcm mne ye nak hilangkn kencing kotor tu🥲🥲

Mcm mne nk hilangkan kencing kotor ye ad siapa2 ad petua nye

24 Balas

sy pernah. orang yg kerja makmal tu kata bykkan minum air kosong. kurangkan air manis atau kafein

banyakkan mnum air masak atau try mnum air barli kosong

sye pernah kene. sbb sye tahan kencing. next check ok jek. x dek dh kencing kotor.

minum air barlie byk2 sis..ptua dr kakak ipar sy...x pnh sgkut kncing kotor

Terima kasih mommy sume share petua insyaAllah sy try hrp x kne lg lah😅

beli air mineral bubbles sis ok sngt utk pregnant

Cranberry supliment & banyakkanair mineral

Minum air masak byk2.. elakkan minum kopi

minum air barli tanpa gula sis

Mnum barli suam... inshaAllah..