Ego

Mcm mne nk convinced husband supaya turunkan ego dan terima pendapat isteri ni? Sejak lepas bersalin saya akur je ape arahan tips petua husband saya buat. Bila saya persoalkan atau bagi cadangan dikatanya saya ni suka membantah arahan suami

7 Balas

Saya selalu minta bukti apa yang dia cakap. Kalau logik, saya ikut. Kalau mengarut, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. 😆 Kalau bersuara konfirm gaduh punya,jadi nak elak gaduh buat-buat dengar je. Bila tanya kenapa tak ikut cakap je "eh, ada cakap ek? Entah la. Apa-apa jelah'.