Bergaduh besar dgn pasangan

Setiap kali nak raya, mesti ada je benda digaduhkan sampai tak bertegur sapa di pagi raya. Penatnya. Kalau explain pun taknak faham, taknak turunkan ego. Haihh....

2 Balas

mula2 kita cek diri kita dulu... tindakan kita betul atau tidak.. ke dua cek pasangan kita...kenapa begitu emosi... penat kah...ada masalah kah... insyaAllah...ada jalan keluar.

try berbincng..in shaa Allah smua akan selesai dgn baik..selebihnya twakal kepada Allah 😉✌🏻