Birthday gift for Husband

Hi semua. Birthday husband saya bulan december ni. Boleh bagi opinion tak, gift apa yang para suami suka ea daripada seorang isteri sempena birthday?.

4 Balas

Dompet. Suami sy dia suka ad coin poket kt dompet. Kbtulan mkin lsuh dompet dia. Sy cuba cari yg hmpir sma. Jumpa n belikan. Suka dia 😅 Kedua. Msa anivesari sy belikan jam couple. Ketiga. Msa birthday dia sy dlm pntang. Knun bg ank lah hadiahnya. Lpas tu beli jugak power bank yg mahal skit sbb dia balik2 xsmpt cas fon. 😅.. Gitu jla simple2 😊

5y ago

Haaa dompet tu okay juga. Sebab dah sedih haa tgk dompet suami. Hehehe. Terima kasih.

Holiday.. Boleh create memories.. Bday husband yg lps ajak dia pergi honeymoon.. Tp hotel semua kita yg byr la.. Ingat nak buat candle light dinner tepi pantai tp masa tu short notice sgt.. Hotel tak accept..

5y ago

Niceeeee. Thanks.

Jam tangan,sis..

5y ago

Itu la. Dah 3 jam belikan kat husband, asyik terjatuh je. Saya yg stress bila tau jam tu terjatuh. Nak cari pasni yg murah je la. Taknak yg mahal sgt dah. Huhu

jam tangann..

5y ago

Betul jam tangan..baru2 suami sya bday,sya hadiahkan jam tangan timberland price dlm 700 lebih ja..original leader.