Bersama suami Nk dekat bersalin

Nk tnye klu dh Nk dekat bersalin Ni klu bersama suami sakit tu normal ke then rse mcm kurg Nk bersame dgn suami..mcm mne Nk buat ye? Kesian plk dgn husband..

1 Balas

Sakit tuh saye tak sure sakit camane yang awak maksudkan, mungkin awak boleh cube position yang memudahkan awak, sebab awak pun perut da besar kan. Kalau kurang nak bersame, lebih kurang saye laa, saye tak bernafsu langsung, buat camane pun macam takde perasaan. Tapi kite isteri takkan nak biar je suami kan, ade suami okay ade suami tak okay. Awak try laa pillowtalk dengan suami. Kalau saye solutionnye sebab saye tak boleh nak basah ek orang cakap? Haa gitu laa, jadinye kitorang gune lubricant. Pastuh suami pun macam faham jugak laa, kite pun da membuyong, die ade rase kesian jugak.

5mo ago

Lubricant tak berani nak suggest sebab saye ade pakai ade yang pedih jugak. Ohh cube sis try tanye misi. Gbs tuh saye taktau sebab saye tak kene hbs