Ego

Mcm mne nk convinced husband supaya turunkan ego dan terima pendapat isteri ni? Sejak lepas bersalin saya akur je ape arahan tips petua husband saya buat. Bila saya persoalkan atau bagi cadangan dikatanya saya ni suka membantah arahan suami

7 Balas

Susah nya klu suami mcm itu adoii bertabah sja la sis ye😢😢doa2 sja semoga dia x terikut2 dengan apa yg dia rasa btul itu.. Klu bagi sa suami merepek bukan2 ini x boleh itu x boleh klu benda itu btul2 x boleh sa ikut klu x jgn hrp sa ikut, bt2 bodoh Haa nanti dia tya oh sa lupa pula mcm itu sja sa jawap😂😂lma2 dia kata suka hati awak laa hehehe aku senyum je hehe

Saya selalu minta bukti apa yang dia cakap. Kalau logik, saya ikut. Kalau mengarut, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. 😆 Kalau bersuara konfirm gaduh punya,jadi nak elak gaduh buat-buat dengar je. Bila tanya kenapa tak ikut cakap je "eh, ada cakap ek? Entah la. Apa-apa jelah'.

Cuba share sis petua apa ..teringin jgk nk tau ni😂.. mcm ni sis ..klo sis Rasa benda tu elok tk memudaratkan ,sis ikut je lah .. tp klo sis Rasa merapu Dan tk blh di terima ,sis bgtaulah kt suami tu dgn cara bgurau ..

5y ago

Hahaa.. Ok yg ni mmg patut laa kamu stress.. Hehe.. Nasib gold dye xsuruh buang.. Hehehee

Saya kalau tips apa2 suami bagi Saya mintak bukti.macam kes latest dia ckap kalau sakit pinggul time tidur ikat pinggul dgn bantal.😂😂😂😂.xtau Mana dpt tips dia ni.

5y ago

Mmg urusan kami berdua tapi ade je kami masam muke ad jela..

Memang sush sikit nk convinced husband bila dia rasa ptua dia lg baik . Kalau saya .selalunya saya lawan je . Nk menang smpai nangis2 trpksa je la dia mengalah .. hehe

5y ago

Nak nanges2 ni husband sy dh nmpk trick sy so xjadi. Dia tetap dengan petua dia. Saya yang akan tetap mengalah sebab saya ISTERI tak boleh lawan cakap suami

Mgkin dye lebih bnyk membaca n review.. Hahaha.. Xpon.. Kalau sis berbeza pendapat.. Sis tnjuk laa screenshot atau fakta yg sis jumpe tu at suami..

Apa petua dia yg hebat sgt tu sis😆