Hb turun takmau naik

Mcm mana nk bagi hb naik ya?ubt yg kk bagi hari2 makan tp hb makin turun bukan makin naik ??‍♀️bulan lepas 11.7 bulan ni 11.1 tolonggg

18 Balas

bantu dengan pengambilan buah jambu batu delima,hati ayam,bayam alhamdulillah sy 5 bln hb msh 13.7

Saya HB 10.4 je...x pernah naik...nurse ada bagi ubat tambah darah..tpi susah nak telan...

4y ago

Cuba minum pati delima gulsan sy amalkan yg tu last sblm bersalin hb sy 12.4 skrg anak sy dh 2bln

Mkn ubat ikut jam sis. Lepas tu makan ubt dengan air suam jer. Tahan jer bau ubt yer sis

sy hb lagi low . 8.4 je ... smpai 4x seminggu ulg alik klink . hm

4y ago

yaka cba minum pati delima gulsan sy amal tu smpai bersalin hb 12.4 skrg anak sy dh 2bulan

rajin makan sayur bayam & minum air limau.

Try amal jambu pink@ jambu batu sis

jambu batu elok sis . .

Hari2 mkn sawi...