sakit

masih sakit ..baru 1 hari setengah consume antibiotics .. pusing sini , pusing sane .. mngiring , baring , duduk , jalan , semua sakit .. bila laaa nak ok kencing kotor ni .. tak larat nyee rasa .. dengan morning sickness lagi .. erm kenapa dokter tak refer je hospital biar admit ward .. tapi kat ward tak boleh la nak makan setiap 2 jam .. ? pernah ade kes ke kencing kotor bwak maut ? 13w1d ~

1 Balas

Kencing kotor boleh ada infection kat kidney kalau teruk . Boleh minum air barli . Beli and rebus , minum banyak banyak .

5y ago

baru smalam start minum 4 cawan.. arini xde minum.. minum air putih je.. harap beransur ok la..