Alahai lah kencing

Hi mommies semua. Sy nak minta pendapat dan cadangan. 2 hari lepas sy masuk ward. Doc ckap kencing sy kotor ada kuman plus sy memang dari dlu ada masalah keputihan yg agak teruk. So sy nak minta suggestion mommies utk sy atasi masalah kencing kotor dgn keputihan ni. Tolong sy mommies. Tak nak sbb ni nanti terpaksa kena admit kat ward pulak😩

6 Balas

Mnum air putih bnyak2... Smpai nk kencing banyak kali... Ni my dokter suggest. N utk mngurangkan kerengsaan dikawasn miss v, blh cuci pkai air suam n make sure kwsn tu kering n sntiasa gnti panti liner bg mngelakkan kelembapan dr kputihan

3y ago

sy tak boleh pkai pantyliner sis. lagi gatal sy rsa.

sya dulu kencing kotor juga dan mmg ada keputihan sejak belum kawin lagi..sya minum air kelapa muda tapi Tak selalu,1 bulan sekali ke 2 kali jer..keputihan sentiasa ada sampai sekarang entah bila nak hilang

3y ago

dulu sblum pregnt mcm cheese..Masa pregnt sampai la skrg,lendir2 jernih..kdg lendir wrna hijau kekuningan.. baby dah 6 bulan

Minum air putih dengan banyak dan cuba minum air barli tanpa gula. Moga cepat sembuh ya Puan.

3y ago

baik. thank you sis. in Shaa Allah Aamiin

minum air barli n mkn sayur lobak putih.

Minum air msk byk sis

3y ago

baik. thank you sis

minum air suam

3y ago

baik. thank you sis😊