Saya jadi kencing kotor. Macam mana ya saya nak buat?

Hai mommy sekalian.. pernah tak jadi kencing kotor? :( nak kencing mesti sakit. Saya dah 4 hari kencing kotor doktor ada bagi ubat serbuk tu. harap esok saya makan lega la kencing kotor saya ni 😣 kalau tak lega jugak macam mana ya? #pleasehelp

3 Balas

Kalau tak lega juga. Jumpa balik doktor sampai sis dapat ubat yg melegakan. Jika ubat klinik tak berkesan boleh tny doktor utk cdgkn ubat apa utk dibeli di farmasi luar.

minum air barli bnyk2 puan dan air kosong juga dlm 3lt sehari mcm tu. Sy pnh kencing kotor sampai masuk hospital.

minum air banyak and apply soothing gel