Kencing kotor

Hi. Nak tanya la apa petua utk kencing kotor ye 😩 tak larat dah nak ulang alik kencing kat klinik 😪

3 Balas

Saya baru elok kencing kotor. Saya buat setiap kali kencing, lap kt bwh tu. Dan mmg kena minum byk air. Lps tu kerap tukar panty liner dan seluar dalam. Pastikan kt bwh tu tak lembab. Yes, minum air bali takde gula.

masak air bali sendiri tanpa gula.. sy buat cmtu je.. baru ok sikit kencing tk kuning sgt. sbb sy alahan teruk air masak pn tkleh nk telan.. air bali bole la sumbat jugak hahaahaah

minum jus cranberry. beli kt farmasi. beli dlm botol . jus pekat. mnum 1 penutup kecil. sangat berkesan. minum air banyak2 jugak