Kencing tak lawas

Hi. saya pregnant baru 4 bulan . Haritu ada check kencing ada kotor .Doktor dah bagi ubat antibiotics. Alhamdulilah kencing dah tak kotor. Tapi kencing masih tak lawas . Normal ke. kencing sikit2. Rasa sakit sangat dekat kemaluan tu . Rasa giluuu#firstmom #bantusharing

1 Balas

mcm mana tahu dah tak ada kencing kotor tu? dah buat test semula ke? sebab simptom kencing kotor tu masih ada tu. doktor tak ada kata apa2?

4mo ago

kalau sakit sangat boleh ambil panadol sikit sementara radang tu belum hilang.