Garis Panduan Pemberian Vaksin Covid-19 Untuk Ibu Hamil & Menyusu

Masih lagi memikirkan untuk mengambil vaksin ataupun tidak? Jom baca maklumat yang kami sediakan untuk anda ibu!

Garis Panduan Pemberian Vaksin Covid-19 Untuk Ibu Hamil & Menyusu
9 Balas

1st dose vaksin done tapi 2nd dose baru tahu dah peknen rupanya . Silap tak check sebelum cucuk tapi alhamdulillah dah 8 weeks and done utk 2 dos 🙂

3y ago

Tapi dapat vaksin yang sesuai dgn ibu hamil ke, mommy?

oh skrng vaksin sinovac pn dh blh utk ibu mnyusu ambil ea?? sbb sebelum ni kata pfizer dgn astrazeneca je

dapat appoitment vaksin tapi dah tanya doktor, doktor syorkan tunda sampai lepas bersalin

dapat appointment vaksin... tapi dah disahkan hamil... terpaksa tolak dulu...

3y ago

bila dah dapat tarikh... dia ada link dibawah tarikh tu untuk confirmkan boleh terima @ tidak. . di situ ada pilihan untuk confirmation... if pregnant kena inform nurse @ doktor yg take over kita... ataupun baleh terus call hotline vaksinasi

12/7 nie bakal ambik 1st dose AZ.. bf mom..

Lengkap 2 dos, ibu menyusu☺️

Dah amik 1st jab. Bf mom❤️

☺️👍🏻👍🏻

belum ambl