Beli Kelengkapan Bayi online?

Mana lebih berbaloi beli online atau di kedai barangan baby?

29 Balas

pada saya kalau barang barang selain pakaian, beli online lagi berbaloi sebab lebih murah dari kedai walaupun beli brand yang sama. contoh brand avent dekat shopee lagi murah dari dekat baby shop atau tesco atau mana mana mall. kalau macam baju baju, tuala, bedung baik beli dekat kedai sebab kita tahu material macam mana. untuk kepuasan. hihi

Online shopee.. Hehe tapi sya suggest barut beli dkat ig zarra.cushion serius material dia berkualiti.. Jahitan kemas sgt².. Berbaloi beli 👍 material kedai tak sma mcm sis ni punya.. Saya dah beli dn pakai 😊

Beli online waktu sekarang lagi murah Dan selamat puan. ibu mengandung kalau boleh duduk rumah Dalam keadaan sekarang ni. Beli online boleh dapat free shipping dan discounts juga 😉

beli online je sb dri awl preggy mmg xlrt jln..lgpun hrga online dan offline jauh beza...tp klu nak bli on9 makesure baca review, kaji btul2 dan beli awal...maklumlah pkp ni brg lmbt smpy..

bg sy personally.. sy akn beli online sbb selangor covid tgi high risk nk pergi kedai xpela dsign x sama mcm kedai or xde branded sgt at least kita jaga kitA

Online lagi murah, especially shopee. Tp make sure survey review apa semua. Kalau barang2 myk/cream ke apa better beli kedai sbb takut fake kt shopee (pnah kena 😩)

Beli online. Dpt bandingkan hrga dr pelbagai kedai baby. Dapat free shipping, voucher, cashback, lebih selamat, xpenat sgat nak bawak badan utk cari barang.

online lebih murah dari kedai. tapi pastikan baca review dulu ya sis, tapi kalau baju saya beli kat kedai sbb nak tengok kualiti kain hehe.

Online. Berbaloi. Sebelum beli check review dulu. Cantik ke. Tebal ke. Cpt htr ke. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Beli online pun berbaloi sebab murah, jimat masa, dan mudah. Saya beli kat shopee haja.. Kedai momo house.