Beli Kelengkapan Bayi online?

Mana lebih berbaloi beli online atau di kedai barangan baby?

29 Balas

pada saya kalau barang barang selain pakaian, beli online lagi berbaloi sebab lebih murah dari kedai walaupun beli brand yang sama. contoh brand avent dekat shopee lagi murah dari dekat baby shop atau tesco atau mana mana mall. kalau macam baju baju, tuala, bedung baik beli dekat kedai sebab kita tahu material macam mana. untuk kepuasan. hihi