Barang kelengkapan baby

Hi mommies. Nak tanya, start berapa weeks boleh beli barang baby? Nak start dengan apa? Covid ni kena beli online. Kedai tak buka. Thank you!

1 Balas

Saya dlu bli tiap2 bulan skit2 Mula2 dgn pam susu, botol susu, bju2 baby, lampinn, barut, mitten, pampers, tisu basah n smua brg keperluan bbay bru bli brg pantang.. brg pantang x byak minyak panas, stoking kain batik, ubat sembelit (penting), pad dan sebagainya

3y ago

thank you sis!