beli barang baby

salam..sy nak tanya ibu2 dalam group ni..yg sudi reply terima kasih ye.. sbb sy first mom, sy nak tau ibu2 prefer beli barang baby kat kedai atau online? ada beza ke dari segi harga? barang apa yg berbaloi utk beli online?

2 Balas

saya lebih ke online sis, sbb bole compare kedai mana yg murah n elok lagi. bagi saya byk juga barang yg berbaloi beli online, tambah saya mmg sejenis org yg malas keluar , mmg prefer online je . tapi kalau kedai pun okay, sbb bole tau jenis kain dia mcm mana, kita bole tgok depan2x, just nak compare ke kedai tuh dgn kedai lain tuh yg perlukan kerajinan.

beli online je sbb harga jauh lagi murah.. kalau pampers or susu tu biasa direct beli kt kedai. tp kekadang beli jugak baju kt kedai amik2 feeling gitu