Beli Kelengkapan Bayi online?

Mana lebih berbaloi beli online atau di kedai barangan baby?

29 Balas

sy kebanyakkan beli on9. tp kene rajin membace review2. baju,kelengkapan lain2, pampers, set bersalin dll.

sy beli dekat kedai ja🙂beli online ni sy tak pandai bab transfer duit..tapi kalau cod baru bayar ok ja

3y ago

yup..banyak bergerak mempercepatkan bukaan

Semua beli online masa 36weeks ni baru heboh nk cari 🤣. Online senang. Takpayah jalan cari sana sini

beli online je musim pkp malas sangat nak keluar plus dah tak larat sangat nak pusing2 kedai😂

sy beli online je sis..spnjang pregnant kan pkp..sampaikan org jnt dh tau rumah sy😝😄

Aku time PKP 1st tu, bln 6 bsalin. Nk tak mmg kena beli on9. 🙊

Beli online lebih murah, berbanding dekat kedai

saya beli online lagi murah dari butik barangan bayi

beli online murah drpda kedai tp depand la pada sis

online ,sy barang anak smua online ..