21 week pregnancy

hi mamiess..... saya dah minggu 21... boleh i teruskan minum susu lembu.. sebab mak mertua i nasihat utk minum susu lembu tapi mak i pula cakap elakkan...sebab nanti baby jadi besar... i so confuse .... tlg i kawan2

8 Balas

Sy pernah dgr org ckp susu anmum buat bby jd bsr n kndungn gula tinggi..tp sy xthu jgk..sbb sy pn amlkn susu stiap hri,2x sehari tp bkn anmum..nk kte bby bsr tu,xjgk laa..normal je kot😅

Boleh je minum cuma jangan berlebihan lah.. Kalau lebih takut berkemungkinan baby besar

Baby jadi besar bila gula berlebihan..tak kisah apa makanan or minuman pun.

Bgitu ke?. Susu lembu bole buat baby besar?. Ohhh.. baru sy tahu😅

Boleh je puan. Apa2 susu pun boleh. Janji yg tak tinggi gula.

4y ago

🤗

Boleh je sis.. Yg penting jgn tinggi gulanya..

Boleh. Saya pun minum

Boleh puan