nutrilite - calcium/magnesium

hi mommy i nak tanya, gusi i kerap ii berdarah so boleh ka kalau i nak ambil pil calcium dari amway? sebab i tak minum susu

3 Balas

Boleh je I pun memang consume Cal Mag D Nutrilite tu. Sbb dia ada Calcium, Magnesium n Viramin D. Ambil 3 biji sehari. 1 pagi, 2 malam.

Mummy pls ambil calcium ye. Sy pun amalkan calcium amway. -Salam dari ex staff amway 😇-

kalau nak amik supplement, awak consult dengan doktor dulu sis.