Baby 2 bulan

Hi boleh tak share anak you org mase 2 bulan minum brp oz susu sebab anak I minum 2oz je setia 2 jam 30 min....risau I sebab I tak pandai nak tahu dia cukup susu ke tak and I tengok tin susu dia mention 2 bulan 3 oz susu Tolong advise semua

1 Balas

Hi mommy. Anak saya mula² still 2onz dan kemudian beransur bertambah jadi 3onz. Kena tengok kalau anak jelir lidah ke dan tanda lain yang anak nak susu mommy boleh beri selalu nya okay dah jarak 2 jam macam tu. As long bila check up berat anak nurse kata okay. So nothing to be worried

2y ago

Most welcome