milk booster

Hello mama, milk booster apa yg sesuai and okay utk ibu2 bf? baby umur 2month++ n susu bdn dah mcm brkurang. Dah jaga pemakanan pun air susu still kurang.. dah try bg fm tp baby tolak.. help please ?

2 Balas

Saya minum susu r-rayaan kurma delima hazel.rm40 for 20packets.beli kat shopee..awak boleh juga try minum susu+kurma or oats+susu. Just jangan beli kat farmasi yang black cumin oil tu..saya makan tu tak berkesan langsung..dah la pil besar nak mampus..