Milk booster yang menjadi ? Susu drop sebab bengkak susu .

Korang please please share 😭😭😭 milk booster apa yg menjadi . Anak i dah 10 bulan . Before ni susu i banyak tapi tetiba drop banyak sgt sebab bengkak haritu. Bengkak sampai demam 3 hari . Now apa tips atau milk booster ?? Please help😭😭

3 Balas

Kadang milk booster ni ikut badan sendiri juga sis. Saya pernah juga try macam2 orang suggest dulu tak menjadi pun. Last2 saya perasan, milk booster saya, benda2 yang buat saya happy. Macam tengok2 balik video anak sampai tersengeh sorang2, takde stress atau penat. Makan makanan2 favourite lagi2 coklat. Melimpah2 susu. 🥰 dalam masa sama kerap susukan anak. InshaAllah susu akan banyak semula 😉

Kalau bengkak means susu banyak jgn risau take hot shower massage breast then pump believe me mesti susu keluar banyak

boleh cuba air rebusan 1. kurma merah 2. longan kering 3. goji beri 4. halba