milk booster

Hello mama, milk booster apa yg sesuai and okay utk ibu2 bf? baby umur 2month++ n susu bdn dah mcm brkurang. Dah jaga pemakanan pun air susu still kurang.. dah try bg fm tp baby tolak.. help please ?

2 Balas

Saya minum susu r-rayaan kurma delima hazel.rm40 for 20packets.beli kat shopee..awak boleh juga try minum susu+kurma or oats+susu. Just jangan beli kat farmasi yang black cumin oil tu..saya makan tu tak berkesan langsung..dah la pil besar nak mampus..

Kerapkan direct feed, pump tiap2 2jam. Minum air kosong skurg2nya 3liter sehari