Milk Booster

Hi. Boleh suggest any milk booster yg sngt bgs dan berkesan cepat tak? Anak saya jaundice and saya dinasihatkan untk bf anak saya. Tp susu saya kurang sikit. Apa yg elok dimakan atau minum? Lagi satu. Mcm mana nk cepat turunkan kuning baby?

5 Balas

Mentality kena cakap susu saya banyak itu yg akan buat otak kite set kena buat susu banyak. Kena kerapkan susu anak 2 jam skali. Minum air byk. Sebelum menyusu 1 gelas, lps menyusu 1 gelas. Sup betik muda, daun pucuk manis, sup lobak putih ni antara menu utk byk kan susu ikut cara org2 tua. Boleh kalau nak makan produk milk booster tp ikut kesesuaian badan, ade yg menjadi cepat ade yg x menjadi. Sy contoh org yg makan milk booster itu ini tapi x berkesan utk sy.

Kalau sy, sy amalkan mnum nufiya omb (yg jnis buah2 tu) .. tapi nak murh beli at sensei, bole dpt byk.. kurma merah, kurma hitam, goji berry dll, rebus dan mnum .. bole tnye at uncle sensei tuu bhn dy .. sy stat preg 6buln da ad susu bdn. Sy lgy berani bli yg mcm ni, dr beli produk yg bukan ..

awk try tnya kedai sensei, sblh ofis sy ad kedai tabib cina- sensei. uncle tu bgtau ad minuman herba utk milk booster. tpy kndungan die cm kurma merah, goji,mata kucing.. dll. byk chinese lps bersalin guna kan herba dlm minuman & masakan. ad jugak herba utk mandi. hope membantu ye

Milk booster ada chemical yg kdang2 bby allergy. Sys cuba minum Innate. Ni katanya natural. So far Alhamdulillah bby takde mslh. Feedback pon elok. Sy beli dr ig/fb @innate.kualalumpur Alhamdulillah susu bertambah. Berminyak pekat mcm tu.

boleh cuba organic milk booster sis