Baby kicking

Macam mana rasa tendangan baby dalam perut kita yer? Saya sekarang pregnant anak sulong, baru 18minggu. Sepatutnya dah dapat rasa ke? Sebab saya konfius, macam x dapat rasa lagi je tendangan tu sekarang?

7 Balas

18w blm rasa lagi tu ikut juga size bayi. Klau ruangan msh byk mmg tak rasa. Sometimes ibu2 confused rasa memulas2 tu gerakan si kecil atau boleh jd jg angin / gas sebab ibu mengandung ini mmg byk gas disebabkan penghasilan progesterone. Sabar yg ptg masa scan nampak bayi bergerak and sihat...