Baby kicking at 2nd trimester

Hi mommies semua! Start rasa tendangan baby pada week ke berapa? Saya rasa gerakan halus je kadang macam bubble. Tadi terbaring terlentang letak tangan dekat perut secara tak sengaja, and baby kicking 🤗 First time rasa macam tak percaya. Kita leka buat kerja, dia dalam perut dengar je apa kita borakkan.

1 Balas

dri week ke 14, tpi jarang2 je rasa, dh masuk 19 punya aktif tersentak perut smpai masuk mimpi dia tendang, asyik terkejut dri tido smbil² kira dia tendang berapa kali, pastu rasa geli² dia gerak.. alang2 tu share dgn suami, ajak dia rasa tendangan baby🤭