tendangan baby

dah berapa harini rasa macam tendangan dalam perut . nak tanya baby 13weeks dah boleh buat tendangan halus kee dekat mommy sebab baca artikel start 16weeks baru baby boleh buat tendangan dalam perut . ada mommy lain yang rasa benda samaa tak ?

4 Balas

sy rasa tendangan msa 12w , tpi takkuat pun , rsa geli dlm perut je , bila pegi scan dah berpusing pusing dah dia aktif sgt , tksbar nk tggu fetal movement pula lepasni .

sy mase scan 12w tgok baby aktif sgt menendang🤣 tp sy x rase ape pon.. sbb doktor kate baby masih kecik sgt.. nnt da besar sikit rase la dia tendang..🤭

boleh. sye start rasa 13w. tapi on off. x kerap pon. which is normal je, sbb bby still byk ruang lagi dlm perut.

dah boleh dh. saya anak kedua ni awal 11w dh rasa dia tendang halus jek. mcm denyut denyut gitu lah hihihiii