susah tidur

Macam mana nak buat kalau susah nak tidur..masuk trimester ke3 ni tidur lepas subuh ja slalu..bangun pulak zohor rasa macam xde life😭..please bagi cadangan buat pape...

11 Balas

Same lah saya..bru je masuj trimester ke3..lepas subuh bru dpt tido..terkebil2 mate time x boleh tido..bangun kencing.capai makanan ape boleh mkn.lepastu lepas subuh tido bangun kol 1atau2...🤭dah x boleh buat ape kan.

Sama la dengan saya .. dah trimester 3 tidur mesti lepas subuh bru dpt lena , selagi tk subuh mesti tk bole tidur .. bngun msti lps zohor , mcm tu jela life saya smpai bersalin ..

Sy baru 17week pun mcm tu . Mlm tk lena sgt tidur . Ade masa tiba2 tengah tidur perut mengeras terkejut bgun . Lepas subuh sampai tengah hari paling lena sekali tidur

Nt baby keluar..time2 tu dia main...😂tabah la sis...mcm anak sy 3 4 pagi main sejak dlm perut..klua pn time2 tu dia bgn...

4y ago

Mmg kte x akan cukup tidur sis...kne sedia tu..😂😂 ni tgh pregnant 2nd baby 13w...pon 3 4 pagi sy terjaga...susah nk tidur balek

Sis try beli pregnancy pillow yg bntuk U tu.. Sy lps pkai tu tido selesa btul. Kurang sakit2 badan waktu tido.

4y ago

saya pn beli jgk tp sama je sbb bkn mslh tk selesa mslh lain kekdf.. rasa panas la, mata tanak lelap la.. bahahaha

Sy klu ari cuti mmg siap je waktu tido.. Mlm xdpt nk tido baby aktif sgt2 plus skit pnggang

Normal sis. Kalau saya rasa kurang selesa sbb baby byk gerak dh sampai tak boleh nk lena

Sama dengan saya...saya dh 34 week..mlm susah tido...pas subuh baru boleh tido...

Memang gitu laa sis. Sama je dgn sy 😁

Sian. Sama la kita 🤭