susah tidur

Hi , nak tanya , siapa yg pregnant bila masuk 7bulan ke atas susah tidur ? Tidur pun 3jam sehari macam tu .taoi badan penat .? macam mana y'all atasi masalah ni ? I rasa macam dah taklarat hari2 nak kena hadap masalah susah tidur .start dari 7bulan sampai skrg nak masuk 9bulan

1 Balas

Ad pkai maternity pillow x? Yg full tu?mgkin itu mmbantu sbb bntal tu support the whole body...hope mmbantu ibu la..mmg cmtu dugaan ibu mngandung 3rd trimester

5y ago

Haha..betul tu.. but mommy ni strong..boleh minx tlg husb urutkn basan..so secara xlangsung bonding u ngn husb + baby jgk...gudluck