susah tidur

Macam mana nak buat kalau susah nak tidur..masuk trimester ke3 ni tidur lepas subuh ja slalu..bangun pulak zohor rasa macam xde life😭..please bagi cadangan buat pape...

11 Balas

Nt baby keluar..time2 tu dia main...😂tabah la sis...mcm anak sy 3 4 pagi main sejak dlm perut..klua pn time2 tu dia bgn...

4y ago

Mmg kte x akan cukup tidur sis...kne sedia tu..😂😂 ni tgh pregnant 2nd baby 13w...pon 3 4 pagi sy terjaga...susah nk tidur balek