Anak angkat

maaf... tp sy ada kwn yg nk beri anak angkat... baby dia due MAY 2020 klu x silap... dia minta tanggung 1) check up dlm RM300(sekali bayaran) 2) yuran bersalin di hospital kerajaan (x kisah negeri mne dia snggp travel jika disediakn kemudahan bilik sewa sebulan utk dia duduk di situ sblm due date) 3) confinement centre dlm rm2000( x silap sy la utk 7 hari dia inform hr tu) 4) sedikit sagu hati dia minta agar dia dpt meneruskn kehidupan dia(RM2k atau ikut kemampuan) ** dia ingin deal berdepan jika blh ** jika ada yg sudi blh pm sy nnt sy bg number dia

30 Balas

Pikir habis2 sis. Bukan apa. Takut nnti kita dah tolg support semua then nnti dia bawak lari ank dia senyap2 mcm situation mkcik sy. Mcm tu la dia kena.

Amboi. Demandnya. Betul kh ikhlas nak bagi baby tu. Macam lbh kepada ambik kesempatan sj. Kita yg melahirkan zuriat sendiri ni pun x pegi confinement centre.

4y ago

demand sungguh 😂

Abaikan jew.dmand sgt smpi mintk mcm2. Org klu ikhlas nk bg,dia x kan mintk pape pnye slain mintk jga ank dia dgn sbaik mgkin.

kes macam ni better bg baby tu bagi serah pd jkm. tengok mcm lebih pd wang. harap dpt bawa berbincang.

Nk demand2 seh..last2 bby dh besar mula lh nk amik blek ank ko tuu.. Adoiii melayuuu2 drama lbih😆😆😆

Nak duduk confinement center youuuu. Orang ada gaji 4, 5 ribu pun tak ada macam tu. Pantang sendiri je hmm

Dah macam jual anak pulak 🤦🏻‍♀️ hantar je anak tu kat kebajikan, confirm2 terbela nanti.

Jual ank..klu kpla bleh bfkir pjg xde ckp cmtu..syukur klu ade org nk bela jg ank die..ni x mtk mcm2...

Bapak ah.. buang je la anak kau tu. Geram plak aku. Demand kau boleh gi mampus

Semua dia yg letak harga ya🤣...silap2 tima nak amik ank kang ada plak dia cas lain