Emergency czer

Lepas habis pantang 40hri nanti saya ikut suami pindah atas urusan kerja. Skrg berpantang ibu yg jaga . Saya agak risau sbb dah 20 hari masih sakit, luka dah kering cuma ada melecet dekat sblah tmpt operation tu... Tambah pula saya first time kena czer 😅 ibu2 okay ke jaga diri sorang2? Boleh ke naik motor? Suami ambik ujian jpj utk lesen kereta hujung bulan 6.. 2 bulan pertama kami ada moto je. Ada apa2 nasihat atau tips supaya luka czer ni terjaga. Risau sebab baca kalau lasak jahitan boleh terbuka dan sebagainya.

1 Balas

kalau tmpt puan ada grab..better charted grab..takut nnti bila turun naik motor..tmpt czer boleh terbuka jika berlasak sgt .sbb baru lg tu .ia ambil ms tuk sembuh ..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin